Пирин (Благоевград) започва кампания, която има за цел привличане на повече деца и младежи на стадиона за домакинските мачове на представителния отбор. Тя е под надслов "Подкрепяй родния си отбор - Пирин е голема планина".

Инициативата ще включва предоставяне на безплатни билети за мачовете на "Гнездото" на ученици от 1-ви до 4-ти клас от различни училища в Благоевград, запознаване на децата с важни акценти от вековната история на клуба и срещи с някои от настоящите футболисти и треньори на Пирин.

Първите ученици, които получиха безплатни билети, са тези от 5-о СУ "Георги Измирлиев" с директор Мария Котева и тези от 8-мо СУ "Арсени Костенцев" с директор Сергей Биров. Те ще имат възможността да присъстват на стадион "Христо Ботев" по време на днешната среща с Черно море, която започва в 15:15 ч.

Съобщението, което публикуваха благоевградчани гласи:

Стартира кампанията - "Подкрепяй родния си отбор - Пирин е голема планина" 

ОФК Пирин стартира кампанията за привличане на повече деца и младежи на стадиона за домакинските мачове на представителния отбор - "Подкрепяй родния си отбор - Пирин е голема планина".

Кампанията ще включва предоставяне на безплатни билети за мачовете на "Гнездото" на ученици от 1-ви до 4-ти клас от различни училища в Благоевград, запознаване на децата с важни акценти от вековната история на клуба и срещи с някои от настоящите футболисти и треньори на Пирин.

Първите ученици, които получиха безплатни билети са тези от 5-то СУ "Георги Измирлиев" с директор Мария Котева и тези от 8-мо СУ "Арсени Костенцев" с директор Сергей Биров. Те ще имат възможност да присъстват на днешната среща с Черно море, която започва в 15.15 ч.

Ръководството на ОФК Пирин се надява, че кампанията "Подкрепяй родния си отбор - Пирин е голема планина" ще допринесе за популяризирането не само на вековния ни клуб сред младото поколение, а ще запознае децата с важните за нашето общество ценности, които футболната игра представлява.

Александър Дюлгеров: Можем да изненадаме Черно море

Александър Дюлгеров: Можем да изненадаме Черно море

Капитанът на Пирин е уверен във възможностите на отбора