Сериозен финансов приход е донесъл мачът с Левски на Пирин (Благоевград) от миналия кръг на efbet Лига, завършил 1:1. В касите на клуба от продажба на билети са влезли 42 000 лева, с които са извършени някои неотложни плащания.

"С благодарност към нашите привърженици!

Уважаеми привърженици, три дни преди поредния ни домакински мач - този срещу Черно море и няколко дни след двубоя с Левски, се обръщаме към с вас с голяма благодарност! Благодарим Ви за великата подкрепа от трибуните, благодарим Ви за билетите, които закупихте по всякакъв начин, включително и онлайн от всички точки на България и света с цел да подпомогнете клуба в деликатната ситуация, в която се намира.

В тази връзка съобщаваме, че сумата събрана от продажба на билети в домакинството срещу Левски е 42 000 лв. Средствата са похарчени за частично изплащане на възнагражденията на футболистите и някои крайно належащи разходи.

Поглеждайки към двубоя в понеделник, Ви призоваваме отново да застанете зад отбора! Нека заедно напълним "Гнездото" и покажем, че фенове, отбор и клуб сме способни да защитим достойно името на любимия Пирин, името на Благоевград!

Един от лидерите на Пирин напусна

Един от лидерите на Пирин напусна

Красимир Станоев ще играе в Септември

Нека тези, които нямат възможност да дойдат на стадиона, да демонстрират своята подкрепа, купувайки билети за срещата онлайн или в нашия фен магазин!

Пирин е голема планина!", написаха от Пирин в декларация.