Пирин и Славия играят днес в Благоевград, като този мач среща отбор в отлична форма с тим, който е в криза.

"Ще бъде определено много труден мач. Славия имат добри изпълнители, но са изпаднали в дупка. С назначението на Иван Колев начело на "белите" нещата при тях ще се стабилизират", коментира пред "Мач Телеграф" наставникът на "орлетата" Иво Тренчев.

Пирин - Славия 1:1 (Развой на срещата по минути)
на живо

Пирин - Славия 1:1 (Развой на срещата по минути)

Кейта откри, Йорданов изравни

"Ние във всеки мач излизаме, за да покажем най-доброто от себе си. Всичко зависи от нас. Настройката ни е да победим, защото играем пред собствена публика и искаме да зарадваме нашите фенове. Двубоят е важен и за двата тима и ще бъде доста нервен. Всички играчи са на линия и мога да разчитам на тях. След последната тренировка ще поговорим и с момчетата, защото се понатрупа и умора", заяви Тренчев.

Треньорът на Славия Иван Колев също сподели очакванията си за срещата с Пирин. "Очаквам един труден двубой, защото Пирин са в подем. Имат добри изпълнители и са стабилен отбор. Ще се разбере на терена колко сме подготвени. Надявам се да успеем да спечелим. Това ни е настройката за тази среща. Радващото е, че всички футболисти са на линия и нямаме проблеми с контузени играчи. Настроението в съблекалнята е работно. Играчите са стараят. Няма да е лесно да свикнат с философията ми, защото ние тренираме различни неща. Нужно е и време. Те са професионалисти и се надявам скоро да се стиковат нещата. Това е желанието на всички", заяви Колев пред "Мач Телеграф".