Старши треньорът на Пирин Благоевград Олександър Бабич остана много доволен от равенството 2:2 с Крумовград в Пловдив. Отборът измъкна изключително ценна точка с късен гол на Венцислав Бенгюзов. "Орлетата" наваксаха 2 гола пасив, за да стигнат до победата.

"На първо място показахме характер. Освен това на почивката направихме нужните промени. Започнахме да пресираме повече централните защитници на Крумовград. Най-важното за нас бе да отбележим едно попадение, за да се върнем в мача, а след това да търсим втори гол", коментира Бабич.

"Понякога е трудно за съперника, когато води с 2:0. Ние бяхме наясно с това. Важното е, че успяхме да се върнем в мача с дузпата. Много важна точка за Пирин. Ще анализираме грешките, които допуснахме. Много сме доволни от тази точка. Играхме срещу много добър отбор, анализирахме го и знаехме това", заяви специалистът.

"Първите двадесет минути не бяха добри за нас, но съм щастлив, че се върнахме в мача. Сега трябва да дадем почивка на играчите. Настроението в нашия отбор е добро", каза още Бабич.

Пирин измъкна ценна точка, след като навакса 2 гола пасив срещу Крумовград

Пирин измъкна ценна точка, след като навакса 2 гола пасив срещу Крумовград

Вижте как се разви срещата