Старши треньорът Пирин (Благоевград) Олександър Бабич сподели пред клубния сайт своите впечатления от работата с отбора до момента, както и своите очаквания за предстоящата среща в efbet Лига с двубоя от 21-ия кръг с Левски на стадион "Христо Ботев".

"Това е първи мач след паузата в шампионата и имаме възможност да се изправим срещу силен съперник от горната половина на класирането. Играем у дома, а присъствието на нашите фенове допълнително ще ни мотивира да покажем не само добро представяне, но и да вземем положителен резултат от този мач", започна Бабич.

"Тук съм от около седмица, изиграхме една контрола и тренирахме на високи обороти в този кратък период. Комуникацията ми с футболистите на ежедневна база е на добро ниво. Виждам, че са максимално концентрирани, мобилизирани и работят упорито по време на тренировките. Стартовият състав ще бъде определен след последната тренировка. С изключение на контузения Илиан Костов всички останали са готови за началото на шампионата и очакват първия съдийски сигнал с нетърпение", продължи той.

"Левски има добри индивидуалности, това е силен отбор. Уважаваме всеки съперник, но на терена ще излезем без страх, излизаме, за да постигнем нашите цели и да зарадваме нашите привърженици. Поздравявам феновете на Пирин с подновяването на първенството. Очакваме ги на стадиона", завърши Олександър Бабич.

Пирин представи новия си треньор

Пирин представи новия си треньор

Той ще бъде официално представен на пресконференция днес