Треньорът на Пирин (Благоевград) Олександър Бабич остана доволен след равенството 0:0 като гост на Славия. Равенството означава шести мач без загуба за Пирин.

"Сто процента знаехме, че ще играем с труден съперник. Доволни сме, че не допуснахме попадение. Не играхме зле в защита. Играхме с нисък блок в отбрана. Славия контролираше топката, но ние контролирахме мача. Славия се опита да направи много центрирания и всеки път опитваше да направи удари от далечна дистанция. В някои ситуации закъсняхме да блокираме ударите и вратарят се включи в събитията. Доволни сме от нашия отбор. Нашият вратар ще спи доста добре днес", започна Бабич.

"Променихме леко формацията за втората част. Комано игра като №6. Дадохме им да започнат атаките си от централните защитници. Чакахме щастието на контраатака. Нямахме чисти ситуации днес, липсваха ни важни футболисти като Тасев, Суда. За нас е трудно като един играч го няма, а днес бяха повече. Дюлгеров също беше с проблем. Доволен съм отбора".

"Няма значение дали серията е от 6 или 7 мача. Имаме мечта да се борим за евротурнирите. Дали сега или на по-късен етап, но си имаме мечта. Следващите три мача ще са като в Шампионска лига и Лига Европа. Досега се притеснявахме за днешния двубои. Целта ни е съперникът да не играе лесно", завърши Бабич.

Пирин продължава серията си без загуба след равенство със Славия

Пирин продължава серията си без загуба след равенство със Славия

Вижте подробности!