Въпреки многобройните си татуировки с християнски символи Благой Георгиев все повече се отдалечава от библейската представа за добродетелност. Оказа се, че първата любовна нощ на футболния национал с бившето му гадже Лияна била в манастир, пише ELLE, цитиран от "7 дни спорт".

Двамата си разменяли есемеси, а малко по-късно пристъпили към действие. Случката се разиграла няколко седмици преди халфът на Терек (Грозни) да зареже бременната си приятелка Христина и да консумира свободно авантюрата си с чалгаджийката.

"Той ме носеше на ръце. Въобще не съм подозирала, че нещо се случва", коментира Христина, която роди дъщеричка на неверника Георгиев. Футболистът все пак се показвал като грижовен баща. При първите контракции на Христина той й звънял през 10 мин, а след това при раждането на бебето плакал по телефона, защото нямало полети за България.

Бившата на Благо разказа още, че му е прощавала любовни прегрешения, преди да се появи историята с Лияна. "Всяка жена трябва да знае, че вълкът козината си мени, но нрава си не", съветва Христина.