Дете беше съблечено голо до кръста в автобус в София. Свидетел на агресията е била журналистка, която разказа какво се е случило.

Рейсът се е движил по линия 404 в посока "Дружба". Между Подуене и Редута се чули викове от задната част на превозното средство.

Детето крещяло: "Обраха ме, обраха ме". Заместник-директор на столично училище веднага сигнализирала на тел. 112. Журналистката обясни, че е възмутена от реакцията на шофьора. След като пътуващите го помолили да спре, той отвърнал: "Това е България!" и продължил да шофира.

Повечето пътници също не реагирали. По-късно спрял шофьорът спрял, но без да отваря вратите. Крадците със сила успели да отворят вратите и избягали.

Момчето било приклещено от трима мъже на около 20 години в задната част на рейса между "Подуяне" и "Редута", пише вестник "Монитор".

Изведнъж се чуло как детето вика: "Не, недейте, моля ви, моля ви!". В следващия момент то тръгнало към предната част на автобуса голо до кръста. Слисана жена се развикала на шофьора да спре, но той отвърнал: "Това е България!" и продължил, а по-късно признал, че камерите в рейса не работят.

На спирката в "Редута" не отворил вратите, но нападателите започнали да ги блъскат и изскочили навън. Същевременно друга пътничка позвънила на тел. 112, а трета взела дреха от своето дете, за да наметне жертвата.

От полицията казали, че детето трябва да подаде жалба с родителите си, или с възпитател от пансиона. Впоследствие детето разказало, че са му съблекли суитшърта и тениската със заплаха и са ги взели със себе си. На тях пишело ЦСКА, което може да е причината да му бъдат отнети, а нападателите по всяка вероятност са фенове на Левски.

Момчето, което слязло на спирката на спортната база "Червено знаме" е от провинцията и живее на пансион. В спортното училище то учи карате.