Съпругата на бившия английски футболен национал Дейвид Бекъм - Виктория разкри, че той е бил "клинично депресиран" след получения червен картон на Световното първенство през 1998 година.

Нов сериал на Netflix, озаглавен "Бекъм", който ще излезе в сряда, ще включва интервюта с Дейвид и Виктория Бекъм, разказвайки за кариерата на бившия футболист.

В една от сериите Дейвид и Виктория обсъждат обидите, които са получили в края на 90-те години след като той е изгонен заради червен картон в мача на Англия срещу Аржентина.

След мача в заведение бе окачено чучело на звездата на английския национален тим, а по време на първия мач на Манчестър Юнайтед като гост на Уест Хям през следващия сезон автобусът на отбора бе замерян с камъни и чаши.

Говорейки за реакцията на Дейвид Бекъм, Виктория казва: "Той беше напълно съкрушен. Беше на парчета и наистина депресиран, абсолютно клинично депресиран. Болеше ме толкова много, че все още искам да убия онези хора."

"Бих искал да има хапче, което да може да изтрие някои спомени. Направих глупава грешка. Това промени живота ми. Бяхме в Америка, очаквахме първото си дете и мислех, че хората скоро ще забравят. Не мисля, че някога съм говорил за това, защото не мога.

Все още ми е трудно да говоря за това, през което преминах. Където и да отивах, бях обиждан. Хората ме гледаха по определен начин, обиждаха ме, плюеха ме. Беше наистина трудно. Спрях да се храня, да спя. Бях истинска бъркотия и не знаех какво да правя", коментира Дейвид Бекъм.

"Тогава мениджърът Алекс Фъргюсън ми се обади и ме попита как се справям. Разчувствах се. Каза ми да не се тревожа. Чувствах се сигурен само, когато бях на терена. Случилото се предизвика внимание, което не пожелавам на никого. Подведох родителите си и все още не мога да си простя", добави Бекъм.

И Виктория Бекъм, и Дейвид Бекъм споделят още, че са блокирали тези спомени. "Представете си да имате бебе и да получате смъртни заплахи. Дейвид трябваше да играе през цялото това време", каза още Викория.

Първият син на двойката Бруклин се роди през март 1999 година. Семейство Бекъм са родители на още три деца - Ромео, Круз и Харпър.