Братът на Пол Погба - Матиас, пусна серия от съобщения в профила си в Туитър, чрез които обвинява футболиста на Ювентус и националния отбор на Франция. Въпреки че е задържан в момента за предполагаемо изнудване на брат си, Матиас Погба е използвал робот, за да програмира предварително съобщенията си.

"Ако виждате тези съобщения, това означава, че не съм на свобода заради полицията или хората около брат ми. Следователно плановете да ме накарат да млъкна са проработили", пише по-големият от братята.

Пол Погба с нови разкрития за отвличането му

Пол Погба с нови разкрития за отвличането му

То е станало на 19 март тази година

Матиас Погба отново обвинява брат си, че "многократно е правил магии на свои съотборници, включително и на Килиан Мбапe, от ревност или желание да спечели някой мач", пише той.

"Винаги е имал в обкръжението си престъпници, от които се е възползвал или да вършат неща за него или се изцапат ръцете с кръв", добавя Матиас.

Междувременно RTL направи нови разкрития за групата, която се смята, че е рекетирала Пол Погба. "Според данни на полицията "приятелите от детство" на Пол Погба са се възползвали години наред от парите на футболиста под формата на кредити за пазаруване в Адидас (между 3000 и 4000 годишно), инвестиции в ресторант за бургери в Сен-е-Марн (стотици хиляди евро), както и кредитна карта".

Радиото разкрива, че в момента, в който Погба е спрял тези подаръци, дошло отвличането и изнудването за 13 милиона евро.