Отборът на Възраждане 2020 започна по фантастичен начин пролетния дял на първенството по Футбол 9, организирано от ЗС на БФС.

Родените през 2009 г. таланти на треньора Йордан Димитров разбиха с 3:0 солидния тим на Септември.

На столичния стадион "Раковски" "жълто-сините" показаха впечатляваща игра и повече от заслужено стигнаха до престижния успех.

През първото полувреме нападателят Мартин Шопски се пребори със защитника на съперника и изведе Георги Сапунджиев на празна врата за 1:0.

ФК ЦСКА 1948 пожела треньора на Спортист (Своге)

ФК ЦСКА 1948 пожела треньора на Спортист (Своге)

Признание за работата на Ивайло Василев

Малко след това самият Шопски вкара топката в мрежата, отбелязвайки втория гол за Възраждане 2020.

Малките септемврийци се опитаха да се вдигнат на щурм, но стигнаха само до 2 греди на вратата, пазена от солидния в този мач Стилиян Падарев.

При една контраатака в средата на второто полувреме Мартин Шопски за пореден път надбяга защитата на Септември и хладнокръвно реализира за 3:0.

По този начин Възраждане 2020 стартира повече от успешно пролетния дял на първенството и даде солидни надежди на феновете за предстоящите мачове.

"Изключително доволен съм от борбата, хъса и себераздаването на всички деца. Те показаха своето израстване и честитя победата на всички деца, родители и членове на Управителния съвет. Ще продължим да работим още по-усърдно в бъдеще", заяви старши треньорът Йордан Димитров.