Старши треньорът на ЦСКА - Росен Барчовски заяви, че очаква много труден и оспорван мач при гостуването на Берое в Стара Загора в понеделник в седмия кръг на Националната баскетболна лига за мъже (НБЛ).

"Берое са сериозен отбор и играят добре. В Стара Загора се играе много трудно. Надявам се да играем по-добре от това, което представяме до момента", каза Барчовски, цитиран от официалната страница на старозагорци в социалната мрежа Фейсбук.

"При всички положения излизаме за победа. Загубихме един мач от Левски, който беше нещастен за нас. Сами си го изгубихме и сега сме длъжни да търсим победа, разбира се, с уважение към отбора на Берое, защото разполагат с хубав състав и играят добре. Амбицията ни е да победим на всяка цена", коментира още наставникът на "червените".

Попитан за развитието на българското баскетболно първенство при мъжете към момента, Росен Барчовски отговори: "Много отдавна, не помня от кога не е имало толкова оспорван шампионат. Много са равностойни отборите. Предишните години имаше изявени фаворити, изявени аутсайдери, докато сега няма такова нещо. Според мен има доста добри и непредвидими срещи. От последните години това е най - доброто!".

Тити Папазов: Ние от Левски и ЦСКА имахме за цел да покажем добрата страна на спорта

Тити Папазов: Ние от Левски и ЦСКА имахме за цел да покажем добрата страна на спорта

Левски спечели срещу ЦСКА с 95:92