Людмил Хаджисотиров-Удо сподели мнението си за трудната победа на водения от него Рилски спортист над Академик с 99:89 в Пловдив. Амбициозният наставник на самоковци поздрави отбора си за показания характер в края на мача, но обърна внимание на грешките. В крайна сметка Рилски спортист се наложи след две продължения.

"Атрактивна среща за зрителите, но не и за треньорите, които си скъсаха нервите. Поздравявам и отбора на Академик, който при пасив от 19 точки успя да се върне в мача. Ние на моменти играхме добре, но имахме и спадове.

Направихме елементарни грешки, които не отиват на мъжки отбор. В същото време се радвам, че показахме характер и се борехме до края, взехме правилни решения във важните моменти. Имаме 6 нови играчи и всеки един такъв мач ни е безценен. Смятам, че домакините имат много добър отбор със солиден потенциал и всички ще берат ядове с тях.

Карвачо има голям потенциал, може да играе в нападение и защита, това му е първа година в Европа, ще разчитаме на него. Браун трябваше да бъде по-агресивен, но се разигра в края", сподели Удо.

Берое стартира онлайн продажба на билети

Берое стартира онлайн продажба на билети

Новото при сезонните карти е, че те ще бъдат изцяло електронни