Англия може да бъде спряна. В това е убеден героят от световното първенство в Америка през 1994-а Златко Янков.

Дефанзивният полузащитник отлично знае как да се противодейства на "Трите лъва". В своята кариера на футболист той два пъти е излизал на митичния стадион "Уембли" с националната фланелка. Първия път губим само с 0:1 в контрола през 1996-а, а две години по-късно в европейска квалификация двубоят завършва без голове.

"Очаква ни изключително тежък мач. За нас всеки двубой оттук нататък е труден. Имаме шанс само ако играем правилно, футболистите да са наредени добре и да изпълнят указанията на Балъков. Всеки трябва да даде най-доброто от себе си. От тази среща само можем да спечелим. Разликата в класите е много голяма към момента", коментира Златко Янков пред "България Днес". Фара даде своите съвети за това как може да вземем нещо от мача.

"Англичаните разполагат с изключително класни футболисти. Не бива да изпадаме в глуха защита. Не трябва да оставяме големи пространства между централната линия и вратаря ни. Те имат бързи играчи, които могат да използват това и да дадат головия пас. В средата на терена трябва да сме компактни и да не се увличаме прекалено в атака. Ако стане нещо напред, стане. Да задържим 0:0 би било добре", смята бронзовият медалист от САЩ.

Тунчев: Националите ни трябва да играят със самочувствие срещу Англия

Тунчев: Националите ни трябва да играят със самочувствие срещу Англия

"А и всеки мач започва от 0:0"