Живко Миланов, бивш национал на България и настоящ футболист на кипърския АПОЕЛ (Никозия), вярва че отборът на Петър Хубчев може да победи Кипър като гост. Миланов е 3-крътен шампион на въпросната стара с тима си.

"Футболистите от националния ни отбор не бива да подценяват мача си с Кипър, ако искат да спечелят отново. Не чета какво се коментира в местната преса. В отбора ми се майтапим със съотборниците, които са национали на Кипър, което е нормално. Те имат минимални шансове и се надяват да ни победят, докато аз смятам, че България ще победи отново.

Силите в групата са изравнени и да няма подценяване, тъй като кипърците играят коренно различно у дома. За мен, България е фаворит и очаквам нова победа. Ще има доста българи, които живеят в Кипър и ще са на стадиона.

Националният ни отбор показва израстване през последната година. Забелязва се, че играят сериозно, демонстрират добър колектив, което е много важно. Всички знаем, че нямаме изявени големи звезди, които да дърпат тима напред. Именно в тези моменти, на преден план излиза колективът, който е в основата на добрите резултати", каза той пред "Спортал".

Емил Кременлиев пред ТОПСПОРТ: Сещам се с носталгия за "Парк де Пренс", примирението е обхванало българския футбол

Емил Кременлиев пред ТОПСПОРТ: Сещам се с носталгия за "Парк де Пренс", примирението е обхванало българския футбол

"Петър Хубчев е точният човек за националния ни отбор, прояви възможностите си в точния момент"