Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред "Спортал" снощния резил на националния отбор. България допусна пет гола от Грузия в Разград и загуби безславно в Лигата на нациите, което доведе до оставката на наставника Ясен Петров. Шефът на "белите" призна, че е много ядосан след позорната загуба на "лъвовете".

"Снощи бях много ядосан, как да не съм ядосан! Тези момчета си плачат за тояга! Ясен Петров изпусна съблекалнята. Петима-шестима от националите се взимат за големи звезди. А нали трябва да играят, да не би да са там да носят саковете? Ясен Петров сигурно е опитал с някой позитивен метод, човекът е пробвал с добро, но с тези така не става. Взели са се за тартори, за лидери. Боже... Нали знаете - въшката като се напие с кръв и излиза на челото.

Боби Михайлов и Грузия - от 6:2 до 2:5...

Боби Михайлов и Грузия - от 6:2 до 2:5...

59 загуби за националите под ръководството на този президент

Един треньор трябва да даде пръв пример, да даде кураж на отбора! Няма място за колебания и за страх. Ако излизаме като обречени срещу Грузия... Сега за два мача Гонзо може да ги стегне малко! Той на тези звезди и звездички няма да им цепи басма. Ако и той не ги приземи, идва времето на тоягата", заяви Венцеслав Стефанов.

Не сме толкова зле - България с 5 победи за 3 години и половина

Не сме толкова зле - България с 5 победи за 3 години и половина

Припомнете си кои са те