Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев разкри причините, поради които е избрал да продължи кариерата си при разградчани. Той говори и по други теми, ето по-интересното от интервюто на ботевградчанина пред колегите от "Диема спорт".

"Около Нова година се случиха нещата, доста бързо. За мен беше много по-добре да дойда в Лудогорец сега, през зимата. Лудогорец не може да разчита на никой играч, че ще е твърд титуляр. Всеки трябва да си заслужи мястото. Никой не ми е обещавал титулярно място. Не трябва аз да коментирам другите вратари в България. Откакто съм си тръгнал, Лудогорец върви само нагоре. Другите отбори също се опитват да изграждат бази. Лудогорец е точното място за един добър трансфер след това", заяви Илиев.

"С националния отбор можехме да завършим и по-добре. Не можахме да запазим първото място в Лигата на Нациите, но като цяло оставихме позитиви от представянето ни. Винаги съм бил реалист. При всички положения са големи шансовете ни за класиране на Евро 2020. Моето мнение е, че групата е много равностойна. Като изключим Англия, всички сме на едно ниво", добави вратарят на националния отбор.

"Аз не съм отказвал оферта от Левски. Лудогорец плати немалка сума за мен при положение, че имах още 6 месеца от договора, щом съм в Лудогорец значи това съм искал. Поддържал съм връзка единствено с администратора в клуба, с никой друг не съм поддържал връзка", каза още Тигъра.

Пламен Илиев: Лудогорец помага и на другите отбори в България да се развиват

Пламен Илиев: Лудогорец помага и на другите отбори в България да се развиват

"Строят се бази, виждаме, че почти всички стадиони имат осветление"