Доста любопитен коментар направи националният ни селекционер по футбол Петър Хубчев по повод скандала между Кирил Десподов и Георги Петков, който набра скорост в последните дни.

И двата футболисти отнесоха наказание от Дисциплинарната комисия заради нападките помежду си, тъй като не можа да се докаже, че вратарят на Славия е обиждал и настройвал съотборниците си против таланта на ЦСКА и неговият колега Едвин Джеси.

След посещение в ДК: Парична глоба за Георги Петков от Славия и Кирил Десподов от ЦСКА

След посещение в ДК: Парична глоба за Георги Петков от Славия и Кирил Десподов от ЦСКА

Не стана ясно кой е крив и кой прав...

"Гледах и друг скандал между две момчета, които сме викали. Антон Недялков и Кристиян Малинов също имаха някакви пререкания. Когато това е в рамките на феърплея и позволеното, даже искам такива спорове. Всеки един от тях трябва да е готов с всички позволени от правилника на футбола средства да защитава клуба си. Иначе, за мен, той не е истински човек и футболист, ако подвие опашка или се предаде, че някой му казал нещо. Това отношение, което демонстрират тези момчета, не ми дава никакъв повод да се притеснявам, че ще имат проблеми. Може и да не съм прав, може и да има такива, но за себе си съм сигурен, че няма да има никакви. Даже ще е обратното.

Вчера на шега се обадих на помощник-треньора и му казах, че вече имаме две стаи. Ако тези момчета бъдат извикани, вече знам кой с кого ще спи. Едната е за Десподов и Георги Петков, а другата е за Недялков и Кристиян Малинов", шеговито коментира Хубчев пред "Канал 3".

Георги Петков: Не мога да съм приятел с Десподов, той играе в отбор, който не обичам

Георги Петков: Не мога да съм приятел с Десподов, той играе в отбор, който не обичам

"Киро го е страх от твърди единоборства", заяви вратарят