Националния ни вратар Николай Михайлов определи утрешната контрола срещу Македония като „добра тренировки" преди решителните световни квалификации срещу Италия и Малта.

„Вече имаме избистрен стил, така че мачът срещу Македония ще бъде само една тренировка за нас - да натрупаме игрови минути. Все пак се надявам да направим добър мач и да излезем с високо вдигнати глави. През идните 2 седмици трябва да се подготвим добре. Всички първенства, в които играят момчетата ще са започнали. Дано всички сме здрави за лагера преди Италия и Малта", коментира Михайлов на Летище София.

„Македония е отбор, подобен на нашия - имат класни играчи, така че ще бъде добра проверка. Важното е, какво ще се случи след 20 дни, когато срещнем Италия. Сега ще се видим, ще поговорим, това е по-важното", подчерта вратарят, който каза няколко думи и за новия си клуб Верона.

„Чувствам се добре във Верона. Тепърва трябва да уча езика и да се адаптирам. Все пак съм там само от 2-3 дни. Нямам много време за това, но ще се постарая да свикна по възможно най-бързия начин", завърши Ники.