Селекционерът на българския национален отбор Младен Кръстаич коментира контузията на Иван Йорданов. Специалистът говори пред медиите на "Стад де Люксембург" в Люксембург, където утре "лъвовете" ще изиграят последния си мач за 2022 година.

"Това са важни мачове за нас, с тях придобиваме самоувереност, организираме се като отбор. Доволен съм показаното срещу Кипър, трябва да продължим по същия начин, трябва да даден най-доброто от себе си, въпреки натрупаната умора.

Не търся оправдания с умората, ще дадем всичко от себе си, ще вложим максимална енергия. Играем срещу добър отбор, на отличен терен, ще дадем всичко от себе си в утрешния мач. Винаги разузнаваме съперника, тактиката се прави според съперника.

Случаят с Иван Йорданов, който беше освободен от лагера заради контузия? Ще говорим за този случай след лагера. Съюзът също трябва да вземе отношение. Самият аз съм бил футболист, без значение от мача, здравето е на първото място.

Очакваме самите клубове да са коректни със съюза, не можем един без друг. Най-важен е българският футбол - на клубно и на национално ниво", каза Кръстаич.

Селекционерът на Люксембург: България вече няма играчи като Стоичков, Трифон Иванов и Балъков

Селекционерът на Люксембург: България вече няма играчи като Стоичков, Трифон Иванов и Балъков

В последните три мача обаче показа подобрение", каза още той