Бившият селекционер на младежкия ни национален отбор Михаил Мадански беше много ядосан от представянето на България в евроквалификацията срещу Унгария в евроквалификация, загубена от възпитаниците на Младен Кръстаич с 0:3.

Един футбол, два свята

Един футбол, два свята

"Пушкаш Арена" и "Васил Левски" дори не могат да бъдат сравнявани

"Кое ли ни беше наред? Нелепо построен български отбор! Единият тим играе футбол, другият рита топка. Ако съм президент на футболния съюз и гледам този мач от официалната ложа, много жестоко ще се замисля не е ли крайно време да направя нещо радикално. След тези шестици, които си написаха за ръководството на българския футбол, нека да си пишат 7 този път", коментира той в студиото на БНТ.

Мадански беше гост - анализатор на телевиията, излъчила гостуването в Будапеща. "Добре, че унгарците спряха да играят след почивката. С играта през първото полувреме ние не можем да бием никой отбор по света. Ореолът около треньорското ръководство, че намират точните хора и ги слагат на точното място, вече започна да избледнява. Това са поредните квалификации, които за нас завършиха, преди да са започнали", допълни той след края на мача.

"За мен Кръстаич е добър треньор. Има някакво излъчване, което се харесва на футболисти и фенове. Човек със значителен опит. Обича да работи с понятия като национална гордост. Но още 1-2 такива мача и да отива да си вари крушовата ракия", избухна Мадански.

анкета

В какво е най-добър Младен Кръстаич?

Във варенето на ракия 17.7%

В пеенето на сръбски хитове 8.9%

В чупки в кръста до Боби Михайлов 27.0%

В избора на играчи за националния ни отбор 6.1%

Във воденето на мачове на националния ни отбор 4.4%

Добър е по душа 19.8%

Този въпрос е по-труден от такъв за 100 000 лева в "Стани богат" 16.0%