Красимир Балъков коментира във "Фейсбук" информацията, че Петър Хубчев напуска националния отбор на България след мача с Косово и поема столичния Левски. Балъков пък е сочен като фаворит номер 1 за национален селекционер.

Балъков реагира със следното изявление:

"Във връзка с публикации в средствата за масова информация, от днес - 25 март, засягащи името ми, съм длъжен да отговоря:

Първо: Никой от БФС не е водил разговори с мен за каквито и да е промени или назначения.

Второ: Днес националният отбор има много важен мач в Косово и такива фалшиви новини могат да доведат до сериозно напрежение и нагнетяване на обстановката. А точно сега на футболистите е необходимо спокойствие и концентрация.

Снимка 413303

Източник: LAP.bg

Трето: В момента се подготвям за последната фаза на шампионата и предстоящия двубой за Купата на България с моя клубен отбор Етър и по никакъв начин не желая моите футболисти да отвличат вниманието си от поставените цели в първенството и турнира за Купата, които преследваме.

Четвърто, но не по важност: Аз не служа и не защитавам ничии интереси. Имам договор, следвам стриктно своята програма и подобни спекулации не могат да ме отклонят от задачите и работата ми в Етър.

Снимка 332880

Източник: LAP.bg

И за финал: Желая успех на националите и Петър Хубчев тази вечер!".

Борислав Михайлов за смяна на Петър Хубчев с Красимир Балъков: Няма такова нещо

Михайлов за смяна на Хубчев с Балъков: Тези неща трябва аз да ги знам

"Нали знаете, че тези неща, трябва аз да ги знам"