Националният отбор на България се завърна от Грузия, където преживя множество различни емоции, приключили с реми срещу домакините на 50-хилядния стадион "Борис Пайчадзе". Ето какво сподели на прибиране един от лидерите на тима - Кирил Десподов:

"Няма да правя оценка, защото не е моя работа. Слаба оценка бих дал. Трябва да се подобри това, че трябва да играеш с чест и достойнство за България. Не искам да говоря за случая. Неделев има семейство. Аз успях да видя, че ни удря автобусът, той не успя и го удари. Говорихме си с него. Каза, че е добре, искаше да се прибира. Бяхме много притеснени, никой не беше спал. Чакахме цяла нощ да кажат как е. Добре е, надявам се, че бързо ще се оправи и ще е отново на терена.

Аз съм играч. Хората и ръководството биха дали оценки. Ние правим това, което ни се казва. Ще ме вкарате в интриги. Няма да отговарям. Научил съм си урока и понякога е по-добре да не говоря за някои неща. Хората имат право да хейтят. Но ние българите сме големи хейтъри.

Ще се опитам да си почина 4-5 дни. Беше дълъг лагер, лоши резултати и за финал катастрофа. Направо катастрофирахме. Промяната на треньорите не ми се отразява. Тези неща, които се изписаха, че сме играли симулативно, са пълни глупости. Венци Стефанов? Следващ въпрос", завърши Десподов.

Иван Турицов се възмути от негативните коментари по адрес на националния отбор

Иван Турицов се възмути от негативните коментари по адрес на националния отбор

"Нямаше да бъдат доволни дори и да бяхме победили"