Капитанът на националния ни тим - Ивелин Попов смята, че равенството с Кипър, преди няколко дни, се е оказало фатално за финиширането ни на втора позиция в група С, Дивизия 3 от турнира Лига на нациите. Тази вечер "лъвовете" направиха 1:1 и със селекцията на Словения.

Според Попето тимът ни се нуждае от качествен централен нападател, който поне малко да се доближавал до уменията на Димитър Бербатов.

"Мисля, че и мнението на г-н Лечков, който влезе в съблекалнята след мача, и като цяло оценката на ръководството е отлична, трябва да подобряваме нещата, с оглед показаното на терена нито един отбор не ни надигра, може би само тук с Норвегия имахме късмет", заяви след мача Попов.

"Трябваше да си вземем мача с Кипър, но... В чужбина нямаме футболист, който да е реализатор, в България имаме Станислав Костов, Ради Василев, но нямаме такъв като Бербатов, надявам се, да се появи такъв човек, който да реализира създадените положения", добави капитанът на "трикольорите".

"С Кипър и днес играхме атрактивен и добър футбол, имахме доста точки преди двубоя с Кипър, затова той беше решителен за нас, в тази група излиза един отбор, не ни достигнаха две точки", каза още капитанът на националния отбор.

Петър Хубчев: Не съжалявам за нищо!

Петър Хубчев: Не съжалявам за нищо!

"Искаме да изградим колектив, но не само на приказки"