Селекционерът на България - Илиан Илиев, не скри задоволството си след победата с 1:0 над Северна Ирландия, в мач от Лига на нациите, който се игра на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

"По-лесно се говори след победа. Момчетата се вложиха максимално. След толкова време, победа в такъв мач е много важна за колектива. Искам да благодаря на феновете, създадоха страхотна атмосфера. След толкова години отново се почувствахме като домакин. Голяма част от победата се дължи на феновете. Дано и срещу Люксембург дойдат хората и стадионът се напълни.

Решихме да играем по-агресивно и нападателно и мисля, че се получи. След това се опитахме да задържим резултата. Искахме да задържим топката и да използваме празните пространства, тъй като знаехме, че те ще рискуват. Мисля, че изиграхме правилно мача, но трябваше да създадем повече проблеми на такива отбори.

Доволни сме, че има настроение, дойдоха хората на стадиона. Доволни сме, че на моменти играхме със самочувствие. Има още много какво да градим, за да дойдем един момент, в който имаме отбор, който да се класира за световно първенство", каза още Илиан Илиев.

Героят Десподов: Правим всичко възможно, за да завършим първи в групата

Героят Десподов: Правим всичко възможно, за да завършим първи в групата

"Играем не на 100, а на 150% за България"