Селекционерът на България Красимир Балъков призна, че обожава играта на Англия и се надява след време и българският тим да играе като "трите лъва". Бала сподели и че на 99,9% е наясно с титулярния състав за утрешната евроквалификация на "Уембли", която ще започне в 19,00 часа българско време.

Бербатов преди визитата на България на Англия: Във футбола понякога се случват чудеса

Бербатов преди визитата на България на Англия: Във футбола понякога се случват чудеса

"Защитниците на домакините трябва да внимават за Десподов"

"Всички футболисти са здрави и на разположение, като на 99,9% съм наясно с титулярите. Има още някои дребни детайли за доуточняване, но те ще се решат в последния момент. Моите играчи са наясно, че трябва да се представят на повече от 100% утре вечер. Не мога да ви кажа сега кои ще започнат като титуляри, но всичко е възможно. Ако не загубим, ще бъде позитивен резултат за нас. Ще бъда доволен и щастлив, ако видя, че играчите ми дадат най-доброто от себе си през всичките 90 минути", коментира селекционерът на "лъвовете".

"Обожавам това, което виждам като работа и игра от страна на Гарет Саутгейт и неговия тим. Това е футболът, който и на мен ми се иска да играем. Дай боже, след някоя друга година да достигнем нивото на Англия. Сега обаче трябва да се съобразим с възможностите си и да сме готови да противодействаме по най-добрия начин на този динамичен, модерен стил на игра. Моментът е идеален за момчетата, за да усетят за какво точно става въпрос", добави още селекционерът.

В Англия прогнозират: Ще отнесем България с 4:0

В Англия прогнозират: Ще отнесем България с 4:0

"Отборът им има малък опит на най-високо ниво"

"Предвид точките, с които разполагаме в момента, е трудно да говорим за класиране на Европейското първенство. Имаме обаче добър шанс чрез Лигата на нациите, който трябва да използваме. Добре е до края на тези квалификации да видим всички футболисти, които са в разширения състав. Марселиньо и Вандерсон са много добри играчи и съм сигурен, че с опита и класата си ще ни помогнат", завърши Бала.