Треньорът на Наполи - Лучано Спалети заяви, че снощната победа на тима над Легия (Варшава) с 3:0 е затворила устата на критиците, които смятат, че неаполитанците не държат на това да се представят добре в Лига Европа.

"През миналия сезон този отбор се провали в голямата си цел, която беше класиране за Шампионската лига. Няма как да печелиш като тим, когато отделни футболисти мислят главно за себе си. Единственият начин за прогрес е всички да мислят като едно цяло. Ако играчите разбират това - страхотно! Ако пък не, то ти трябва да ги накараш да го разберат.

Щастлив съм от победата. Поне играчите отговориха на критиците, според които не ни пука за Лига Европа.

Виктор Осимен е свикнал да тича мощно в празните пространства между наказателното поле и тъчлинията. Все още се учи в това да се връща назад и да получава топката, както и да помага на свой съотборник, след което чак да се затичва напред.

Но Виктор е истински професионалист и е момче, което "гори" от желание да се учи и да се развива като футболист. Съотборниците му го обожават и той иска да е с тях през цялото време", каза Спалети пред "Скай Спорт Италия".

Наполи се върна в играта за елиминациите след успех над Легия (Варшава)

Наполи се върна в играта за елиминациите след успех над Легия (Варшава)

"Небесносините" стигнаха до класически успех