онтана приключи лагера си в турския курорт Алания с убедителна победа със 7:0 над руския Композит (Павловски Посад). Отборът от аматьорската лига ЛФЛ на Русия в нито един момент не успя да окаже съпротива на състава воден от Николай Митов и освен седемте гола, българите можеха да отбележат още попадения.

Хеттрик днес записа пристигналият от Струмска слава (Радомир) нападател Стивън Кирилов, по едно попадение добавиха Никола Борисов, Илия Русинов, Александър Аспарухов и Владислав Цеков-Каската.

Аспарухов, се завърна ударно в игра за монтанчани, след като в началото на лагера не тренира 7 дни заради вирус, а след това получи и разтежение на бедрото. Но освен попадението, той подаде и за още две - на Никола Борисов за 3:0 и на Стивън Кирилов за 4:0.

По време на подготовката си на турското Средиземноморие Монтана победи с 3:2 Рапид (Виена) II, с 3:1 Спартак (Кострома) от руската трета лига, както и завършиха наравно 3:3 с Колхети (Поти) от втора лига на Грузия.

 В първия кръг след подновяването на сезона отборът от северозападния град ще е домакин на Литекс (Ловеч) на 16-и февруари (петък).

Монтана се справи с дубъла на Рапид (Виена)

Монтана се справи с дубъла на Рапид (Виена)

Престижен успех за селекцията на Ники Митов