Двуразови тренировки имаха днес футболистите на Монтана. Преди обяд една група се готвеше на стадион "Огоста", а другата бе на задължителните медицински прегледи в Дианабад.

Следобед от 18 часа старши треньорът Явор Вълчинов ще проведе заниманието вече с цялата група. В четвъртък програмата е същата. Новият наставник на монтанци привлече в първия отбор от ДЮШ капитана на старшата възраст Християн Илиев, защитниците Милен Младенов и Марио Благоев, офанзивния полузащитник Мартин Пламенов и нападателят Борислав Дамянов, който вече има мачове за Монтана в първа професионална лига. На проби в Монтана дойде и централният защитник на Кариана (Ерден) Николай Дичев.

От клуба пък разкриха, че се разделят с двама футболисти - пословичният с нарушенията си в средата на терена - Даниел Гаджев и Костадин Дяков, договорите на които изтичат в края на месеца и няма да бъдат подновени.

В момента се водят преговори с вратаря Евгени Александров, нападателя Даниел Генов и централния защитник и капитан на монтанци Иван Михов.

Монтана ще атакува завръщане в елита

Явор Вълчинов: Искам да играем красиво и резултатно

"Желанието ми е да играем красиво и резултатно"