Наставникът на Монтана - Атанас Атанасов заяви след загубата от Славия, че отборът не е успял да реализира положенията си. Той добави, че в края на мача е имало дузпа за водения от него отбор, която съдията Валентин Железов не свири.

"Не успяхме да си реализираме положенията. Не играхме на нивото, което бяхме в предните мачове. Сергей Георгиев е човек, който може да даде промяна в отбора. Ние сме 23-ма човек и всеки трябва да си гони шанса.

Тарханов: Играта беше много нервна

Тарханов: Играта беше много нервна

"Победиш ли, винаги настроението ще бъде по-различно"

За мен е дузпа без да бъда на 100% сигурен. В крайна сметка съдията това е преценил и това е свирил. След като всичко е минало, няма смисъл да го коментираме. Ние трябва да вземем максимален брой точки в оставащите мачове, ако искаме да бъдем спокойни. В нашето първенство няма мач, в който да си обречен, да е такава голяма разликата. Ще се борим до край и вярвам, че ще успеем.

Монтана е по-добър отбор, когато побеждава. Когато губим, значи сме по-слаб отбор. Битката ще бъде наистина интересна. Вярвам, че качествата на нашите футболисти ще излязат на преден план и ще успеем да запазим мястото си.

Футболистите са професионалисти и играят във всеки мач на ръба на възможностите си. Играем мач за мач и се надявам да успеем", каза още Атанас Атанасов.

Славия победи Монтана с 2:1 в efbet Лига

Новата звезда на Славия измъкна "белите" от зоната на изпадащите

Питър Макрилос сам донесе изключително важния успех над Монтана