Английският национал Букайо Сака вярва, че Англия няма от какво да се страхува, докато се готви да се изправи срещу действащия шампион Франция на четвъртфиналите на Световното първенство по футбол.

Англия си осигури място на четвъртфиналите след успех с 3:0 над Сенегал, но сега предстои далеч по-трудна задача за отбора на Гарет Саутгейт.

"Ако погледнете първите ни четири мача, имахме три сухи мрежи. Това показва колко стабилни сме отзад и също така отбелязахме най-много голове. Чувствам, че просто трябва да подготвим най-добрия план за игра и излезем уверени. В момента играем наистина добре", каза Сака на пресконференция.

Героят Букайо Сака: Показахме на всички колко качества имаме

Героят Букайо Сака: Показахме на всички колко качества имаме

Имахме нужда от добро начало, споделя той

Сака беше един от играчите, които пропуснаха дузпа, когато Англия загуби с дузпи от Италия на финала на Евро 2020. Това преживяване беше трудно за нападателя на Арсенал, но той чувства, че го е преживял и се чувства достатъчно уверен, за да изпълни още една дузпа, ако се наложи.

"Очевидно узрях и напреднах много от този момент. Ако дойде моментът и бъда избран да бия дузпа, ще бъда повече от щастлив", каза 21-годишният Сака.

Играчът на Арсенал се надява всичко да е наред с неговия съотборник в националния отбор Рахийм Стърлинг. Играчът напусна лагера на Англия, за да се върне у дома след проникване с взлом в дома му.

"Той ни пожела всичко най-добро вчера. Изпратих му съобщение и се надявам да ми отговори по-късно. Просто се надявам той и семейството му да са добре."