Силният човек в ръководството на Милан - Леонардо обяви, че Дженаро Гатузо ще продължи да води тима, въпреки слабите резултати на "росонерите" през последните седмици. Бразилският шеф допълни, че на "Сан Сиро" все още имат голямо доверие и на централния нападател Гонзало Игуаин.

"Не сме мислили да сменяме Гатузо. Нямаме план да го сменим, но очакваме тимът да има позитивна реакция срещу СПАЛ. Милан не се е свързвал с други треньори", заяви пред "Скай Спорт Италия" бразилецът по отношение на слуховете за треньорския пост.

"Що се отнася до ситуацията с Игуаин, той коментира по следния начин: "Трудно е за нападател, когато той не вкарва. Той също така трябва да намери себе си, тъй като е в деликатна ситуация - под наем е от Юве. Отношенията ни с него са много директни. Той има важна роля за нас и го знае. Той има лидерска роля, защото е спечелил толкова много. Никога не сме се съмнявали в Игуаин. Никога не сме поставяли под въпрос позицията му през тази година. Нищо не се е променило. Челси или не, няма оферти за него".

РБ Лайпциг връща Хакан Чалханоглу в Германия

Чалханоглу се връща в Бундеслигата?

Леонардо ще иска 20 млн. евро за халфа