Бъдещето на Стефано Пиоли в Милан е под голяма въпросителна и следващите часове са от ключово значение. Опитният специалист вкара отбора в лоша поредица от резултати от октомври месец насам. В последните седмици на фона на резултатите, има и "епидемия от контузени" играчи в лазарета на Миланело.

В Милан са притеснени от разочароващите резултати и проблемът с непрестанните контузии. От друга страна е много трудно в такъв кратък период да се намери треньорски щаб, който да овладее контузиите с незабавен ефект и да се справи с деликатната ситуация с резултатите.

Салернитана - Милан 2:2 в мач от Серия "А"

С много мъка и късмет - Милан се спаси от поражение срещу последния

Пипо Индзаги и Салернитана им дадоха сериозен отпор

Късно снощи "росонерите" прекараха нощта на клубната си база, за да може тази сутрин да проведат последна тренировка преди тридневната почивка. Отборът се завръща към тренировките на 26 декември.Според информация от "Скай Спорт" именно тези 72 часа са времето, което имат пред себе си Златан Ибрахимович и Джорджо Фурлани, бистрещи бъдещето на Пиоли.

Планът на "Алдо Роси" винаги е бил един и същи - сезонът да бъде завършен с Пиоли, но сигналите, които бяха получени от мача със Салернитана (2:2), са притеснителни.

Все още няма нищо решено, защото не се знае и каква е нагласата на собственика Гери Кардинале. Според приближения до клуба журналист Антонио Витиело думата на Ибрахимович ще има ключово значение за решението на Кардинале.