Емоционалният Дженаро Гатузо явно не издържа на напрежението, което всекидневно му се оказва от италианските медии, най-вече с това, че скоро ще бъде уволнен като наставник на Милан.

"Беше труден мач с Фрозиноне. Знаехме, че ще бъде така и че те ще дойдат тук с правилното отношение. Дузпата ни уплаши. Благодарим на Джанлуиджи Донарума, че ни измъкна от неприятностите и така можем да гледаме към следващия двубой. Слуховете за мое уволнение? Според мен много се говори за това. Още преди началото на сезона ме спрягаха за напускане. Класирането говори - вижте през последните 6 години колко точки печелеше Милан и къде сме сега".

"Мисля, че свършихме това, което трябваше. Може би имахме спад в периода, в който трябваше да довършим работата и това се проточи по-дълго от очакваното. Достигнахме полуфиналите за Купата на Италия и отпаднахме в групите на Лига Европа. Тези, които трябва да ме съдят, ще ме съдят. Ще продължа работата си. Надявам се това да е в Милан. И в двата случая смятам, че съм доста добър и мога да продължа да се уча. Мога и по-добре", заяви Гатузо след снощната победа на тима.

Милан задържа интригата в Серия "А" жива до последния възможен момент

Милан задържа интригата в Серия "А" жива до последния възможен момент

"Росонерите" демонстрираха характер