Обещание за едно много зрелищно и запомнящо се събитие, и за тежки и оспорвани битки, си дадоха бойците от картата на второто издание на професионалната бойна верига по кикбокс, муай тай и киокушин SENSHI, информира boec.bg.

Броени часове остават до очакваното бойно събитие в "Арена Армеец". Всички състезатели участваха в официалната пресконференция в панорамната зала на хотел "Маринела".

Повечето от бойците бяха единни в изявленията си като признаха, че вече нямат търпение до битките си и че подготовката им е минала отлично.

Кикбокс легендата Петер Артс пристига на 18 април за бойната гала вечер SENSHI 2

Кикбокс легендата Петер Артс пристига на 18 април за бойната гала вечер SENSHI 2

Вижте подробностите!

Зад микрофоните в панорамната зала застанаха претендентите за Световна титла на WAKO PRO Атанас Божилов и Макс Сподаренко. Двамата споделиха единодушно, че стилът им е много сходен.

"Според мен ще е игра на шах и по-добрият и подготвен ще спечели", каза Божилов, а един от най-добрите кикбосьори от Беларус добави: "Харесвам го, защото той е умен, а не се бие като на улицата. Надявам се, че стане велик мач".

Макс Сподаренко от Беларус дни преди SENSHI 2: Готов съм за всичко на ринга!

Макс Сподаренко от Беларус дни преди SENSHI 2: Готов съм за всичко на ринга!

"Тайната е да си отдаден на това, което правиш и да го правиш със страст"

Другият пояс, който бе показан на бринфинга, бе за Европейската титла на WAKO PRO, за която ще спорят Деян Топалски и Ахмед Крънич. "Много съм щастлив да съм тук. Подготвил съм се за победа", заяви лаконично боецът от Босна и Херцеговина. Топалски също бе позитивен преди срещата: "Чувствам се добре, подготвен съм. Нямам търпение да дойде време за мача".

На пресконференцията думата имаше и холандската кикбокс легенда Петер Артс, който води в София четирима от своите топ бойци.

Петер Артс: Ще заложим на холандската сила в "Арена Армеец", организацията на SENSHI 2 е перфектна!

Петер Артс пред ТОПСПОРТ: Ще заложим на холандската сила в "Арена Армеец", организацията е перфектна!

"Българските бойци са отлично подготвени, но и моите също"