Чешката звезда в бойните спортове Ян Сокуп няма да може да се присъедини към предстоящото поредно издание на лагера на професионалната лига на KWU поради затруднена логистика и изисквания, свързани с COVID.

Европейският и "All Japan" шампион по киокушин трябваше да е един от основните инструктори на лагера, който ще се проведе между 25-и и 28-ми февруари в София.

Сокуп, който е и победител в елитните серии "Битка на шампионите", вече бе част от един от многото летни лагери на KWU. Той предаваше знанията си на летния лагер на веригата в Камчия през 2020-та.

Бойци от 12 държави се изправят на ринга SENSHI 7 - на 27 февруари в София

Бойци от 12 държави се изправят на ринга SENSHI 7 - на 27 февруари в София

Всеки ще може да го проследи на живо безплатно по Bulgaria ON AIR и Boec.bg

В третия ден от лагера (27.02) ще имаме възможност да се насладим и на седмото издание на елитната бойна верига SENSHI, в което ще видим бойци от 12 държави.

SENSHI 7 се провежда със съдействието на Световния киокушин съюз (KWU) и Световната асоциация на кикбокс организациите (WAKO PRO), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", Max Sport, "България Еър" и М Кар Груп - BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Superkarate.ru, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushinkarate News.

Двe световни и три европейски титли на WAKO PRO са на прицел на SENSHI 7

Двe световни и три европейски титли на WAKO PRO са на прицел на SENSHI 7

Вижте цялата бойна карта на събитието