Бойното шоу Grand Fight Arena 3 ще се състои в Стара Загора. Бойната вечер ще се проведе на 05 октомври, в спортна зала ДЗУ в град Стара Загора, с начален час 20:00ч. Събитието съвпада с патронния празник на града и се провежда под патронажа на Община Стара Загора.

GRAND FIGHT ARENA 3 привлича феновете на бойните спортове в Стара Загора

GRAND FIGHT ARENA 3 привлича феновете на бойните спортове в Стара Загора

Осем основни и две подгряващи срещи ще нажежат обстановката по време на шоуто

Организаторите на състезанието - спортният тандем Георги Валентинов и Даниел Илиев обещават зрелищни битки и страхотна игра.

Валентинов, който е родом от Стара Загора, приема това издание на турнира от веригата твърде лично и обещава силен боен спектакъл. Това лято той проведе тренировъчен лагер в Ирландия, в залата, в която се готви и големия Конър Макгрегър, заедно с неговия треньор Джон Кавана. И именноКавана ще застане в ъгъла на нашия боец.

Даниел Илиев също записва поредна много силна година, не само в България, но и в KGP, в Манчестър, където успешно защити европейската си титла, изправяйки се срещу един от най-силните кикбоксьори на Острова и световен шампион - Кевин Уорд.

"Очаква се да станем свидетели на много екшън, задължителен "феър плей" и шоу което ще взриви емоциите и ще прикове вниманието на публиката", обещават организаторите.

Grand Fight Arena 3 - през октомври в Стара Загора

Grand Fight Arena 3 - през октомври в Стара Загора

Георги Валентинов наскоро се завърна от Ирландия