SENSHI е професионална верига бойни галавечери - еталон за зрелищно, качествено и атрактивно шоу. Рингът на SENSHI предизвиква едни от най-големите имена в сферата на бойните изкуства в света и предлага на публиката класни битки по кикбокс, муай тай, карате киокушин, както и в стил SENSHI по правилата на новата Професионална лига на Световния киокушин съюз.

Всяко издание е с уникален формат, изправяйки едни срещу други доказали се бойци в различни стилове, а правилникът на SENSHI е това, което гарантира зрелищни сблъсъци на арената. Той е изработен специално за веригата и съчетава умения и техники от самото създаване на киокушин, като в същото време позволява почти всичко на ринга. По време на двубоите си бойците могат да използват удари в главата, удари с лакти, както и прехвърляния.

Богдан Шумаров с единодушен успех срещу Иляс Букаюа

Богдан Шумаров с единодушен успех срещу Иляс Букаюа

Заслужена победа за българския боец

Изключителна подготовка, луксозна обстановка и зрелищно шоу съпътстват всяко издание на бойната верига. Състезатели от над 15 държави са се изправяли досега на ринга на SENSHI, сред които са и възпитаниците на холандската кибкокс легенда Петер Артс, както и звезди от академията на Стойка - най-реномираната кикбокс школа в Румъния. Именно на ринга на SENSHI се определиха и носителите на Интерконтиненталната и Европейската титла на WAKO PRO.

През 2019 година SENSHI проведе четири зрелищни издания, като изгря и пред феновете на бойните спортове в зала "Арена Армеец" в София, както и в Амфитеатъра в черноморския курорт Камчия.

На 22 февруари 2020 година веригата се завръща във Варна, където ще проведе петата си уникална бойна галавечер.

В деветата среща от бойната карта на събитието българското участие е свързано с името на популярния ни боец Богдан Шумаров.

Той ще се изправи срещу Майкел Астур от Естония. Той е шампион на страната си по кикбокс К1, 2017 г. и WAKO шампион на Естония по кикбокс К1, 2016 г.

Снимка 461901

Източник: SENSHI

БОГДАН ШУМАРОВ - постижения:

- Европейски шампион по кикбокс К1 за професионалисти на WAKO PRO 71.8, 2017 г. (притежател на титлата);

- WAKO световен вицешампион по кикбокс К1, 2017 г.;

- IWGA вицешампион на световните игри по кикбокс К1, 2017 г.;

- WAKO европейски шампион по кикбокс К1, 2016 г.;

- WAKO балкански шампион за юноши по кикбокс К1, 2015 г.;

- WAKO световен шампион за юноши по кикбокс К1, 2014 г.

Богдан Шумаров се завръща на зрелищната арена на SENSHI 5

Богдан Шумаров се завръща на зрелищната арена на SENSHI 5

Двубоят с участието на кикбоксьора ще се проведе на 22 февруари във Варна