Световните кикбокс легенди Ернесто Хуст и Петер Артс ще проведат четири специални тренировки по време на Семинара за инструктори, състезатели и съдии на KWU International Professional League. Събитието предхожда четвъртото издание на бойното шоу SENSHI, което този път ще се проведе във Варна. Галата е тази събота, 26-ти октомври, от 19:00 ч. в зала "Конгресна", напомня boec.bg.

Тридневният семинар пък започва на 24-ти и ще продължи до 26-ти октомври.

По време на него са предвидени четири тренировки под ръководството на Петер Артс и Ернесто Хуст, три тренировки по Яйдо и Съдийски семинар. Право на участие имат само лица, навършили 16 години и притежаващи степен 4-то кю. За всеки успешно преминал семинара ще бъде издадена диплома.

Специални гости на семинара са четирикратният световен шампион от легендарните Сериите К-1 Ернесто Хуст и трикратният победител на същата верига Петер Артс. И двамата имените бивши бойци вече са били водещи инструктори на подобни семинари у нас, които преминаха при огромен интерес. Хуст бе във Варна точно преди година, а за Артс това ще е трета изява у нас и то от началото на годината. "Холандския дървосекач" проведе семинар във високопланинската база Белмекем през февруари, а през юли бе гост в Камчия.

Обучението във Варна сега ще водят още Сенсей Александър Пичкунов, Шихан Иво Каменов и Шихан Асен Асенов.

А Съдийския семинар е поверен на Шихан Рамил Габасов, който е член на Борда на Световния Киокушин Съюз и председател на Руския съюз по бойни изкуства, шихан Асен Асенов - член на Управителния съвет на Българската Карате Киокушин федерация, Сенсей Александър Пичкунов - генерален секретар на Световния киокушин съюз и Семпай Николай Атанасов - селекционер на националния отбор по муай тай на България.

Руски звезди се бият по правилата на SENSHI

Руски звезди се бият по правилата на SENSHI

Двубоят ще противопостави Тимур Гасташев и Ян Сокуп