Японският боец Джо Миахара постигна своята първа победа на ринга на SENSHI, побеждавайки чрез неединодушно решение дебютанта от Италия Ренато Пренга.

Битката се проведе по правилника на KWU Full Contact в кат. до 80 кг., а третият човек на ринга бе сенсей Захари Дамянов.

Първият рунд започна с моментални размени, като италианецът успя да пласира няколко силни ритника в тялото на своя опонент. Миахара на свой ред показа офанзивните си умения и нанесе тежки вътрешни лоу-кика. Ренато Пренга не се свенеше да пласира боксови комбинации, които респектираха съперника му.

Вторият рунд започна с моментален фронт-кик на Ренато Пренга, на който Миахара отговори с нови блестящи лоу-кикове. Боят се водеше от близка дистанция, а двамата бойци не спираха да се движат и да търсят по-добра позиция за атака.

Финалният рунд започна по чудесен начин за японският състезател, който набързо пласира чудесни удари в главата на Пренга, който показа желязна брадичка и успя да устои на бурята, пише boec.bg Джо продължи да бъде по-активният от двамата и успя да държи Пренга на разстояние, маркирайки го с навременни контри в главата и тялото и по този начин си подсигури победата.

SENSHI 13: Начало на бойната галавечер!
на живо

SENSHI 13: Начало на бойната галавечер!

Бойци от цял свят ще се изправят в 13 титанични сблъсъка