Даниел Илиев увери, че ще е 100 процента готов за галавечерта на EFM Show в България на 11 септември, след като в момента се възстановява от инцидент с АТВ, заради който лекарите са му забранили физически активности. Илиев говори на специална пресконференция в София преди голямата галавечер, на която той и Георги Валентинов са съорганизатори.

"Първо искам да кажа, че съм много впечатлен от организацията на първата галавечер, която беше в Полша. EFM е много сериозна промоция и съм сигурен, че може да стане една от най-големите в Европа, а и по света. С общи усилия ще направим много силна галавечер в България.

Мача ми в Полша не се получи по най-добрия начин, но все пак победих. Все пак не бях се бил от около 2 години, а и малко подцених съперника ми. Знаех, че е мъжко момче, но мислех, че мога да го приключа. Не се получи точно както ми се искаше, но победата е по-сладка, когато е трудна.

Галата беше планирана за 5 юни, но претърпях инцидент с АТВ и получих кръвоизлив в мозъка, което е тежка травма и лекарите ми забраниха всякакви физически активности. Вече около 2 месеца не съм тренирал и затова с организаторите се съобразихме да преместим датата на 11 септември, а съответно и противникът ще е различен.

Аз съм силен характер и лека-полека ще вляза във форма, за 11 септември ще съм готов на 100 процента", каза Даниел Илиев.

Резултати: Страхотно шоу и зрелище на SENSHI 8

Резултати: Страхотно шоу и зрелище на SENSHI 8

Галавечерта разтърси София