Поредната спираща дъха бойна гала вечер ще се проведе в курорта Свети Влас. Шест международни срещи от общо девет мача по правилата на „Maxfight" ще видят зрителите на поредното грандиозно бойно шоу, което предстои.

Както е по традиция, поредният боен спектакъл на ринга ще се проведе на 2 август, отново в "Амфитеатър Арена", комплекс Арена край луксозното пристанище Марина Диневи в Свети Влас.

На ринга ще се качат опитни и зрелищни състезатели, като носителят на световната купа по бойно самбо Тихомир Благовестов, който ще се изправи срещу гръцкия боец Георгиос Цилидис. За Блговестов мачът е сантиментален реванш, тъй като само преди месеци опитния Цилидис победи на родна земя българския боец Валери Великов.

По правилата на „Maxfight", в категория до 78кг, многократният световен шампион по бойно самбо Росен Димитров пък ще срещне румънския национал по кемпо Аурел Пиртеа. Желанието на Пиртеа да победи единия от братята близнаци Димитров е налично от доста време и интригата остава.

На ринга се завръща и атрактивният самурай Деян Топалски, който ще трябва да премери сили с изключително агресивния гръцки претендент за златното отличие Заури The Monster, прозвището което си е спечелил заради бруталното си поведение на тепиха.

Сред интригуващите срещи е и сблъсъкът между небезизвестния Атанас Джамбазов и румънската канара Толя Чумак, в умопомрачителната категория до 120 кг.

Пълната файт карта за гала вечерта:

1. 78 кг - Мирел Драган - Влади Кънчев
2. 71 кг - Георгиос Цилидис - Тихомир Благовестов
3. 78 кг - Аурел Пиртеа - Росен Димитров
4. 85 кг - Заури The Monster - Деян Топалски
5. 120 кг - Толя Чумак - Атанас Джамбазов
6. 71 кг - Арис Доганис - Николай Николов
7. 68 кг - Борис Балев - Иво Иванов
8. 114 кг - Симеон Кичуков - Димитър Димитров
9. 60 кг - Георги Менчев - Йордан Еуген