Артьом Пашпорин (Русия) победи Алексис Лaжуа (Франция) в четвъртия мач от бойната карта на SENSHI 10.

Двамата вдигнаха феновете във варненската зала "Владислав" в сблъсъка по правилата на KWU SENSHI Категория до 70 кг.

През цялата среща звездата на SENSHI тероризираше съперника с лявата си ръка и страхотни боксьорски умения.

Ето как се разви мачът:

Страхотна комбинация за Пашпорин ляв-десен още в началото. Французинът опита да отговори с два кика, но те не раниха Артьом. Вместо това руснакът плаира двоен ляв прав и отново нанесе поражения. Ветераннът на SENSHI продължи да доминира и в последната минута на откриващия рунд с добри боксови удари. Французинът така и нямаше отговор за лявата му ръка.

Пашпорин беше устремен и в началото на вторите три минути, с две бързи комбинации с ръце. Французинът изненадващо не намираше решение за боксьорските комбинации на Артьом. Вместо това ритниците му увисваха и не постигаше нищо с тях. В средата Лажуа беше сериозно разклетен и до края на рунда изяди още леви ръце от Пашпорин.

Алексис демонстрира интересни неща в първата минута от последната част и направи хвърляне, коетожсе позволява от атрактивния правилник. Артьом обаче отново задейства атомната си лява ръка и бързо се върна в рунда. Заключителната първа минута видяхме и едно от редките попадения с крак за звездата на SENSHI. Руснакът завърши много силно и точно преди гонга пласира три бързи удара в тялото.

Така решението бе взето лесно - победа за Артьом Пашпорин.

SENSHI 10 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър" и М Кар Груп - BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.