Играчите на Манчестър Юнайтед смятат, че Кристиано Роналдо не трябва повече да играе за клуба.

Според Manchester Evening News, позовавайки се на източници в съблекалнята, тази позиция се споделя от мнозинството играчи на Ман Юнайтед. Те смятат, че Роналдо трябва да напусне клуба през зимата.

Някои играчи предпочитат да играят без португалеца в състава. Отбелязва се, че халфът Бруно Фернандеш усеща особено остро негативното влияние на Роналдо върху играта му.

Ралф Рангник: Не е моя работа да коментирам интервюто на Роналдо

Ралф Рангник: Не е моя работа да коментирам интервюто на Роналдо

Роналдо заяви, че дори не бил чувал за австриеца

След като полузащитникът пристигна на разположение на португалския национален отбор , беше заснето видео, на което се вижда , че Бруно не поздравява веднага партньора си от Манчестър Юнайтед. Източници обаче казват, че това е умората на Фернандеш след полета.

Въпреки това, източници, близки до същността на Манчестър Юнайтед, твърдят, че от известно време има "търкания" между Бруно и Роналдо.

Някои играчи се чувстват "уплашени" от присъствието на Роналдо. Освен това имаше раздразнение в отбора поради факта, че негативизмът, свързан с Кристиано, засенчи зрелищната победа на Манчестър Юнайтед над Фулъм. Някои играчи от отбора бяха скептични относно времето на това интервю.