Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг бе във възторг от успеха с 2:0 над Тотнъм. Той смята, че това е бил най-силният мач на тима досега, който спокойно е можел да вкара три или четири гола. А най-важното за нидерландеца е, че вижда как отборът му се развива и върви напред.

"Изправихме се срещу солидния и страхотен отбор на Тотнъм и се представихме много добре. Бяхме брилянтни. Вкарахме два гола, но трябваше да вкараме три или четири. Доволен съм. Това бе най-силният ни мач досега през сезона. Вижда се, че се развиваме. Вървим в правилната посока и това е много приятно да се наблюдава отстрани", смята Тен Хаг.

Манчестър Юнайтед победи Тотнъм с 2:0 във Висшата лига

Този път грешка нямаше - Манчестър Юнайтед удари Тотнъм, Роналдо гледа от пейката

С трите точки Юнайтед се връща на 5-о място в таблицата

Това бе трети пореден мач без допуснат гол и наставникът нямаше как да не отбележи и този факт.

"Радвам се от този факт. Срещу Нюкасъл също се защитавахме добре и запазихме "суха" мрежа. Вижда се колко по-активни сме в пресата и какви проблеми това създава на опонентите ни. В неделя мисля, че съперникът не създаде нито едно положение от игра. Това е в основата на печеленето на мачовете", допълни нидерландецът.

Той обаче трябваше да коментира и една неприятна тема, свързана с Кристиано Роналдо, който не получи шанс за изява в мача и демонстративно влезе в съблекалнята няколко минути преди последния съдийски сигнал.

"Бях там и видях какво се случи, но не съм говорил с него. Не искам да обръщам внимание на това днес. Ще решаваме този въпрос утре. В момента искам да се фокусирам върху отбора и прекрасното представяне на всички 11 играчи. Всъщност трябва да се поправя, защото и смените също се представиха блестящо", каза специалистът.