Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, коментира победата срещу тима на Брайтън с 2:0 в срещата от последния 38-и кръг на английската Премиър лийг.

"Червените" завършиха сезона на осмо място с отрицателна голова разлика, което се превърна в исторически срам за клуба, който никога досега не бе завършвал толкова ниско кампания в епохата на Премиър лийг.

"Трудно е, говорили сме за това и преди, това беше труден сезон за нас. Знаем, че в момента той не е достатъчно добър за Манчестър Юнайтед. Има причини, но те нямат значение. Юнайтед трябваше да завърши по-високо и този резултат не е достатъчен. Конкуренцията е сериозна: преди две години бяхме шести с 58 точки, а сега сме осми с 60. Разочаровани сме", каза Тен Хаг.

"Червените дяволи" имат един последен шанс да завършат сезона с високо вдигнати глави, ако спечелят финала в ФА Къп, което към момента изглежда почти невъзможно, тъй като те трябва да се справят с градския съперник Манчестър Сити. Дали това ще се случи, остава да разберем от срещата на 25-и май (събота).

Челси се завърна в Европа, Манчестър Юнайтед засега е аут

Челси се завърна в Европа, Манчестър Юнайтед засега е аут

Ето подробности