Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че е реалист и знае, че място в Шампионската лига през следващия сезон ще бъде трудно постижимо за клуба, който е на 11 точки от четвъртото място в класирането и има голям брой контузени играчи.

"Червените дяволи", които са шести във Висшата лига, но има два мача по-малко от четвъртия Астън Вила, ще се опитат да намали разликата до осем точки, когато излизат срещу Челси по-късно тази вечер.

Тежък удар по Манчестър Юнайтед

Тежък удар по Манчестър Юнайтед

Ето подробности

Тотнъм е на пето място, а Юнайтед реално трябва да спечели всички мачове до края на сезона, за да си осигури място в елитния европейски клубен турнир.

"Знам, че ще бъде много трудно, защото не сме в добра позиция. Но искаме да спечелим всеки мач, това е стандарт, който следваме в клуба. Трябва да наваксваме. Но също така знам, че имаме много проблеми, затова подхождам реалистично", каза Тен Хаг.

"В тази борба за място в топ 4, която е толкова конкурентна и отборите са много близки като представяне един с друг, имате нужда играчите да са на разположение, за да постигнете серия от добри резултати", добави мениджърът на Манчестър Юнайтед.