Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг остана много разочарован от потвърдената малко по-рано новина, че Кристиан Ериксен няма да е на разположение няколко месеца. Халфът получи травма през уикенда в двубоя срещу Рединг и ще може да се завърне на терена едва в края на април или началото на май.

Тежка травма застигна Кристиан Ериксен

Тежка травма застигна Кристиан Ериксен

Ще отсъства до началото на май?

"Разбира се, че и ние, и той сме разочаровани, но това са неща, които се случват във футбола на високо ниво. Трябва да се справим. Имаме добри футболисти в тази зона, които ще трябва да запълнят празнината оставена от Ериксен. Никога не можеш да я запълниш напълно, защото всеки играч има собствени характеристики, той носи високо качество, както и удари в последната третина, но ще трябва да намерим начин. Това не значи, че трябва да сме по-малко успешни. Вече говорих в предни моменти, че Фред си партнира с Каземиро в националния тим на Бразилия, така че това казва нещо за неговото ниво и какво може да допринесе за отбора," заяви Тен Хаг.

Манчестър Юнайтед утре ще изиграе втория мач от полуфиналния сблъсък срещу Нотингам Форест за Купата на лигата. Първата среща завърши 3:0 в полза на "червените дяволи".