Мениджърът на Манчестър Юнйтед Оле Гунар Солскяер заяви, че е доволен от играчите си и че според него те са положили достатъчно усилия по време на снощния двубой с Уест Хям от третия кръг на "Карабао Къп".

"Чуковете" спечелиха в "Театъра на мечтите" за първи път от 14 години и взеха сладък реванш за загубата в Лондон няколко дни преди това.

Уест Хям победи Манчестър Юнайтед с 1:0 за Карабао Къп

"Чуковете" изхвърлиха Ман Юнайтед от Карабао Къп след сладък успех на "Олд Трафорд"

Единственият гол падна в 9-та минута

"Началото отново беше лошо, след което трябваше да коригираме нещата. След това играхме добре в дълги периоди. Статистиката по принцип не означава нищо, но когато имаш 27 удара, знаеш, че момчета са положили достатъчно усилия. Не създадохме много чисти възможности, но подложихме под натиск съперника. Мейсън Грийнууд имаше един голям шанс, но понякога целият натиск не води до нищо. Разбира се, в последните минути трябваше да се хвърлим с всички сили напред и те можеха да ни вкарат отново."

"Искахме да продължим, но сезонът е дълъг. Всички положиха усилия. Не мога да виня играчите за отношението им. Предстоят ни големи мачове и това е решението, което взехме. Още сме в началото на сезона и знаем, че ни предстои дълго пътуване. Шампионска лига, ФА Къп, Премиър лийг - ще има много мачове. Трябва да продължим да правим това, което се опитваме, и да постигаме резултати. Началото на сезона е ОК, като изключим отпадането от тази купа, което не е приятно. Освен това не постигнахме добър резултат в първия ни мач в Европа, но сме готови за събота", заяви Солскяер.

Норвежецът изрази мнението, че Манчестър Юнайтед е трябвало да получи дузпа при единоборството между Марк Нобъл и Джеси Лингард няколко минути след гола на "чуковете": "Имаше дузпа срещу Джеси. Не можеш да дърпаш така шортите на съперника, когато си на земята. Марк Нобъл нямаше късмет в неделя, когато пропусна дузпата, но сега извади такъв".