Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори преди утрешния мач на своя отбор в Шампионската лига. "Червените дяволи" се изправят срещу ПСЖ. Английският отбор елиминира "принцовете" преди 19 месеца на осминафиналите на турнира.

"Сезонът за нас започна в мача срещу Нюкасъл. В тази среща се нуждаехме от скорост и успяхме да я покажем. Трябва да отлича Хари Магуайър, който е лидер на терена. Щастлив съм за него, защото той е добър човек. Той имаше няколко трудни седмици, но този резултат нямаше да бъде постигнат без неговия дух и желание да се докаже", добави Солскяер.

"Предстоят ни много важни мачове и за всеки от тях ще трябва да избираме състав, който да може да постигне желания резултат. Когато видиш себе си и видиш и противника, трябва да можеш да намериш баланс. Мисля, че срещу Нюкасъл успяхме да го открием. И титулярите, и тези, които влязоха като смени, се представиха много добре. Дори и тези, които остана на пейката и не играха. Те също много ни помогнаха с подкрепата, която оказваха отстрани. Мисля, че отборът е в чудесно настроение. Мога да ви уверя, че Дони (ван де Беек) ще получи нужното игрово време. Той е част от нашата група и тренира много добре. Той е играч, който може да променя мачовете. Най-важното обаче е да имаме нужния баланс", коментира още Солскяер.

Разкриха причината за желанието на Манчестър Юнайтед и Ливърпул за промени

Разкриха причината за желанието на Манчестър Юнайтед и Ливърпул за промени

Двата тима искат по-големи суми от предаванията по телевизията в чужбина